Det Norske Blåseensemble spiller inn Messias hos BBC

05.07.2016 - Nyheter, Historisk musikk

Julen 2014 fremførte det profesjonelle koret BBC Singers Händels Messias på turne sammen med Det Norske Blåseensemble. BBC var så fornøyde med samarbeidet at de nå har invitert orkesteret til England for å spille inn hele verket. I midten av august møtes solister, kor og orkester til en ukes innspilling i anerkjente Saffron Hall på utsiden av London.

Dextra Musica satser på Halden

28.06.2016 - Nyheter, Sanntidsmusikk

Denne uken kunne endelig Anders Bjørnsen hos Dextra Musica, slippe nyheten at de støtter Det Norske Blåseensembles Sanntidssatsning med en halv million.

Travel festivalartist

24.05.2016 - Nyheter

Inger Johanne Berg er fast ansatt fløytist i Det Norske Blåseensemble, og en av Kammerfest i Østfolds festivalprofiler. De neste dagene blir travle for den dyktige musikeren, og hun medvirker ved flere konserter både sammen med Det Norske Blåseensemble og som solist.

Musikkfest i hele Østfold

22.05.2016 - Nyheter, Historisk musikk

For tredje år på rad arrangeres Kammerfest i Østfold, en musikkfestival med fokus på klassisk musikk spilt på ulike arenaer i Østfold. Det Norske Blåseensemble er godt representert under festivalen. Orkesteret deltar på åpnings- og avslutningskonserten og ikke minst er vår egen Inger Johanne Berg en av festivalens festivalprofiler.

Hovedsponsor: