Video fra innspilling av Messias med BBC Singers

16.08.2016 - Nyheter, Historisk musikk

Like før sommerferien kunne vi offenlitggjøre at vi skulle spille inn Händels Messias for BBC sammen med BBC Singers. Etter fem intense dager i Saffron Hall på utsiden av London er nå selve innspillingen ferdig. Kun miksing og produksjon gjenstår nå før CDen finner vei til CD-spillere rundt i hele Europa ved påsketider 2017. Som en forsmak har vi laget en liten video fra innspillingen!

Det Norske Blåseensemble spiller inn Messias hos BBC

05.07.2016 - Nyheter, Historisk musikk

Julen 2014 fremførte det profesjonelle koret BBC Singers Händels Messias på turne sammen med Det Norske Blåseensemble. BBC var så fornøyde med samarbeidet at de nå har invitert orkesteret til England for å spille inn hele verket. I midten av august møtes solister, kor og orkester til en ukes innspilling i anerkjente Saffron Hall på utsiden av London.

Dextra Musica satser på Halden

28.06.2016 - Nyheter, Sanntidsmusikk

Denne uken kunne endelig Anders Bjørnsen hos Dextra Musica, slippe nyheten at de støtter Det Norske Blåseensembles Sanntidssatsning med en halv million.

Travel festivalartist

24.05.2016 - Nyheter

Inger Johanne Berg er fast ansatt fløytist i Det Norske Blåseensemble, og en av Kammerfest i Østfolds festivalprofiler. De neste dagene blir travle for den dyktige musikeren, og hun medvirker ved flere konserter både sammen med Det Norske Blåseensemble og som solist.

Hovedsponsor: