Mottatt som stjerner i Bolivia

26.04.2016 - Nyheter, Historisk musikk

Det Norske Blåseensemble gjester denne måneden barokkfestivalen Misiones de Chiquitos i Bolivia. Her har de blitt tatt imot som stjerner med fullsatte konserter og musikkskolebesøk. Orkesteret fra Halden spiller totalt seks konserter på misjonsstasjoner i landet. Festivalen Misiones de Chiquitos har i løpet av 20 år vokst til den største barokkfestivalen i verden med over 250 konserter.

Her finner du gratisbillettene til Gallakonserten 17. mai

19.04.2016 - Nyheter

I samarbeid med Berg Sparebank inviterer vi til gratiskonsert på 17.mai. 15.30 i Brygga Kultursal! Hvordan du får gratisbilletter til forestillingen finner du her.

Inviterer til Gallakonsert!

18.04.2016 - Nyheter

17.mai inviterer tradisjonen tro Det Norske Blåseensemble til Gallakonsert i Brygga Kultursal. I år er Berg Sparebank med som arrangør, og sammen inviterer de til gratiskonsert for feststemte haldensere. Solist blir haldenser og pianist Eirik Haug Stømner som skal fremføre Griegs A-moll konsert (1.sats).

Christer Elnes ansatt som markedsansvarlig

11.04.2016 - Nyheter

Christer Elnes er ansatt som markedsansvarlig i Det Norske Blåseensemble. Han kommer fra stillingen som produksjonssjef i Opera Østfold og har lang erfaring med kulturlivet i Halden og Østfold. – Jeg gleder meg stort til å jobbe med Det Norske Blåseensemble, og utvikle deres merkevare, lokal forankring og ikke minst bidra til å nå ut til en enda større del av befolkingen, sier Elnes.

Hovedsponsor: