Dextra Musica satser på Halden

28.06.2016 - Nyheter, Sanntidsmusikk

Denne uken kunne endelig Anders Bjørnsen hos Dextra Musica, slippe nyheten at de støtter Det Norske Blåseensembles Sanntidssatsning med en halv million.

Travel festivalartist

24.05.2016 - Nyheter

Inger Johanne Berg er fast ansatt fløytist i Det Norske Blåseensemble, og en av Kammerfest i Østfolds festivalprofiler. De neste dagene blir travle for den dyktige musikeren, og hun medvirker ved flere konserter både sammen med Det Norske Blåseensemble og som solist.

Musikkfest i hele Østfold

22.05.2016 - Nyheter, Historisk musikk

For tredje år på rad arrangeres Kammerfest i Østfold, en musikkfestival med fokus på klassisk musikk spilt på ulike arenaer i Østfold. Det Norske Blåseensemble er godt representert under festivalen. Orkesteret deltar på åpnings- og avslutningskonserten og ikke minst er vår egen Inger Johanne Berg en av festivalens festivalprofiler.

Klare til 17.mai

13.05.2016 - Nyheter

Tradisjonen tro inviterer Det Norske Blåseensemble til Gallakonsert. Dirigent Arvid Engegård og musikerne har den siste uken hatt prøver til konserten og kan love et program med lokale komponister, kombinert med høydepunkter fra nasjonalromantikken.

Hovedsponsor: