Musikkfest i hele Østfold

22.05.2016 - Nyheter, Historisk musikk

For tredje år på rad arrangeres Kammerfest i Østfold, en musikkfestival med fokus på klassisk musikk spilt på ulike arenaer i Østfold. Det Norske Blåseensemble er godt representert under festivalen. Orkesteret deltar på åpnings- og avslutningskonserten og ikke minst er vår egen Inger Johanne Berg en av festivalens festivalprofiler.

Klare til 17.mai

13.05.2016 - Nyheter

Tradisjonen tro inviterer Det Norske Blåseensemble til Gallakonsert. Dirigent Arvid Engegård og musikerne har den siste uken hatt prøver til konserten og kan love et program med lokale komponister, kombinert med høydepunkter fra nasjonalromantikken.

Mottatt som stjerner i Bolivia

26.04.2016 - Nyheter, Historisk musikk

Det Norske Blåseensemble gjester denne måneden barokkfestivalen Misiones de Chiquitos i Bolivia. Her har de blitt tatt imot som stjerner med fullsatte konserter og musikkskolebesøk. Orkesteret fra Halden spiller totalt seks konserter på misjonsstasjoner i landet. Festivalen Misiones de Chiquitos har i løpet av 20 år vokst til den største barokkfestivalen i verden med over 250 konserter.

Her finner du gratisbillettene til Gallakonserten 17. mai

19.04.2016 - Nyheter

I samarbeid med Berg Sparebank inviterer vi til gratiskonsert på 17.mai. 15.30 i Brygga Kultursal! Hvordan du får gratisbilletter til forestillingen finner du her.

Hovedsponsor: