ha
Koret Mixdur. ©Tom Richard Andreassen / Halden Arbeiderblad.

Koret Mixdur

Kor

Mixdur er et blandet kor og består i dag av 37 medlemmer.
Koret ble dannet 27/10 1988 etter at noen ivrige sanginteresserte hadde tatt initiativ. Den gang var det elleve jenter og fire gutter. Tallet på medlemmer har gått litt opp og ned, men målet er ca. ti sangere på hver av de fire stemmene.  
 
Koret har hatt 5 dirigenter: Mariska de Wit, Svein Osa, Arne Nygaard, Thor Brattested og Peter Söderlund.

Mixdur har alltid vært et sosialt kor. Vi har lagt stor vekt på å ha det gøy sammen. Det har vi klart! Tallet på sosiale sammenkomster er stort, og vi har alltid hatt det flott sammen på alle måter. De har vært på flere korturnéer hvor sangglede og hygge har gått hånd i hånd. Men det er én ting som er spesielt viktig: Å synge! Frihet, sunnhet og kultur er Mixdurs motto og kjerneverdier.

Mixdur har blitt en del av kulturbildet i Halden. De har mange trofaste tilhørere i alle aldersgrupper på våre konserter.

Koret har en lang historie og sanger med svært variert innhold. De produserer egne konserter og opptredener, deltar i teateroppsetninger og opptrår sammen med mange profesjonelle artister. Repertoaret er variert og spenner seg over et vidt område. De synger 40, 50-talls musikk, latininspirerte sanger, 60-talls musikk med stor vekt på Beatles samt nyere poplåter. Bellman står ofte på programmet. 
Det Norske Blåseensemble
Tollbugata 4-6, 1767 Halden, P.B. 122,
N-1751 Halden, Norway
TEL: +47 69 17 82 50 (09.00-15.00)
HOVEDSPONSOR:
kyncmyk lang ramme 2017