dnbe_3D_no-svart-trykk
Liv-KarinCihiluka

– Et fantastisk konsept!

Liv-Karin Cihiluka (18) kan nesten ikke vente med å få vist frem årets Fargespill-forestilling for hjembyen Halden. Hun omtales som et vanvittig dansetalent og har koreografert flere av numrene i forestillingen.
– Man får liksom hele pakken i showet vårt! Den viser frem mangfoldet i samfunnet og gir en smak på mange forskjellige kulturer. Fargespill er et fantastisk konsept!, skryter Liv-Karin.
 
Hun er født i Norge, og familien er fra Kongo. Liv-Karin er veldig stolt av kulturarven sin og tar med seg det afrikanske inn i dansen, klærne og i stilen sin.
 
– Det fineste med Fargespill er jo det at man lærer så mye. Det er ikke hver dag man synger og danser på arabisk liksom, ler Liv-Karin.
 
Sangdebut
 

Ved en tilfeldighet oppdaget Dina Billington, kunstnerisk leder i Fargespill Østfold, at Liv-Karin også er veldig flink til å synge og spille piano. Dermed var det duket for sangdebut for det energiske multitalentet i årets forestillinger.
 
– Dina spurte om jeg hadde lyst til å være korist og det blir første gang jeg synger offentlig. Det er litt skummelt, men vi har øvet masse og jeg gleder meg selvfølgelig aller mest, sier hun.  
 
Til høsten flytter Liv-Karin til hovedstaden. Der venter et hektisk liv med både studier og dans. Storesøster Neema er også en del av Fargespill-ensemblet og har flyttet til Oslo i forveien. Henne kan du lese om på lørdag.

andre relaterte nyheter

DSC09862
Klassisk musikk, Klassisk improvisasjon, Annet
Mer musikk på hjemmebane
LES MER
Wigum_Facebook_980x650
Annet
Mr.#Sniksymfonisering på Haldens tak
LES MER
Guro_980x650
Annet
Guro Kristine Kitterød: Ung trombonist med store planer
LES MER
DET NORSKE BLÅSEENSEMBLE
Tollbugata 4-6, 1767 Halden, P.B. 122,
N-1751 Halden, Norway
TEL: +47 69 17 82 50 (09.00-15.00)
HOVEDSPONSOR:
KynCMYK%20lang_ramme_2017
Det Norske Blåseensemble er støttet av Kulturdepartementet, Østfold Fylkeskommune og Halden kommune.