5 flotte konserter for kun kr 990,-

For kun kr 990,- (totalverdi ca. kr 1.500,-) får du 5 spennende og varierte konserter drysset utover våren. En flott julegave til en du er glad i – eller kanskje til deg selv?


 

Fra Broadway til Bach

Blåseensemblet er kjent for sin store spennvidde, og vårsesongen 2022 er intet unntak. Her får du servert alt fra stemningsfulle Bach til svingende musikaler fra Broadway. Konsertene som er inkludert i abonnementet vil markeres i programmet og på nettsiden vår. Siden vårprogrammet ikke er offisielt lansert enda, får du også en liten sniktitt her. 


Nyttårskonsert

Først på programmet er tradisjonen tro en feststemt nyttårskonsert med fullt orkester. Denne gangen med solist Ingeborg Gillebo og dirigenten Peter Szilvay. I tillegg har vi med oss et ungt talent fra hvert av spillestedene. I Halden blir det fiolinist Alfred Minge, mens Moss får oppleve Arian Amundsen Borgaas på klarinett.

Halden: Brygga Kultursal, fredag 7. januar

Moss: Moss Kulturhus, torsdag 13. januar

Broadway Showstoppers

Dette blir en skikkelig festkveld! Her får du de største låtene fra de mest kjente musikalene sunget av svært dyktige sangere og med fullt ensemble i ryggen. Mamma Mia, Chess, Sound of Music og The Phantom of the Opera er bare litt av det som står på programmet. Solistene er stjerneskuddet Sanne Kvitnes og velrennomerte Espen Grjotheim.

Halden: Brygga Kultursal, torsdag 20. januar

Moss: Moss kulturhus, torsdag 27. januar

Marius Neset og Erlend Skomsvoll

Det blir fengende rytmer og leken jazz når vi gjestes av to prisbelønte og bunnsolide navn fra den norske jazzscenen. Saksofonist Marius Neset har raskt etablert seg som en av Norges mest internasjonalt kjente jazzmusikere. Han er i tillegg en svært spennende komponist. På denne konserten er musikken hans tolket av pianist (og tubaist), komponist, dirigent og arrangør, Erlend Skomsvoll, som også vil være spillende leder.

Halden: Brygga Kultursal, fredag 11. februar

Moss: Moss Kulturhus, torsdag 10. februar

Bach-Haydn-Bach

Dette blir en klassisk konsert i ordets rette forstand. Programmet består av Bachs «Orkester suite nr. 3 i D-dur», Haydns «Trompetkonsert i Eb-dur» (som du kanskje husker fra denne populære videoen?) og pappa Bachs yngste sønn, Johan Christian Bachs «Symfoni i G-moll, op. 6 nr. 6».

Stykkene er skreddersydd til Det Norske Blåseensemble av vår egen trompetist, Stian Aareskjold. For anledning spillende på førsteutgaven av den moderne trompeten, som vanligvis har 3 ventiler å trykke på. Hvor mange klaffer ser du på bildet?

Halden: Brygga Kultursal, torsdag 7. april

Moss: Moss Kirke, tirsdag 5. april

Nasjonalromantiske perler

Etter parkkonsert og feiring på nasjonaldagen, inviterer vi til gallakonsert i Brygga Kultursal. Her blir det nasjonalromantiske perler av både lokal og nasjonal opprinnelse. I år har vi fått med oss fiolinsolist Ludvig Gudim og dirigent Gunvald Ottesen – begge unge og fremadstormende. Etter 17. mai tar vi konserten med oss på veien og kommer blant annet til Moss.

Halden: Brygga Kultursal, tirsdag 17. mai

Moss: Moss Kulturhus, fredag 20. mai

Håndplukkede plasser

Vi kjenner spillestedene våre godt. På konsertene i Halden har vi valgt ut de plassene vi mener er de aller beste i salen. De holder vi av til deg med abonnement. Med abonnement i Moss får du velge plassen din fritt i salkart der dette er tilgjengelig. Det gjør du samtidig som du kjøper abonnementet.


Er du klar for en vår full av flott musikk?

Trykk på en av knappene under for å bestille abonnement i Halden eller Moss.