dnbe_3D_no-svart-trykk
julekonsert(1)

Julekonsert med Det Norske Blåseensemble og Knut Anders Sørum

Billetter

12.12
KL 19.00
Brygga kultursal - Halden
13.12
KL 19.00
Brygga kultursal - Halden
18.12
KL 19.00
Blå Grotte - Fredrikstad
19.12
KL 19.00
Verket Scene - Moss
Lun og elegant julestemning i solid crooner-innpakning
Det Norske Blåseensemble kan nesten ikke vente til jul! Da pakker de turnébussen full av musikalske godsaker, deilig stemning og landets triveligste totning i forsetet. Årets crooner, Knut Anders Sørum, gleder seg til å ønske hele Østfold en riktig god jul. Velkommen til en lun og vakkert julegaveinnpakket konsert med en av landets aller beste stemmer.
Ensemblets juleturné er en høyt verdsatt tradisjon – både for musikerne selv og for et stort publikum i Østfoldbyene. Konsertene bærer sitt særpreg med lun og elegant julestemning i solid crooner-innpakning. Alltid kronet med artister som er kjente og kjære for mange. Og igjen har Det Norske Blåseensemble kapret en artist fra aller øverste hylle.
 
Mannen med den store stemmen har sjarmert seg inn i hjertene til folk gjennom en årrekke. Høsten 2016 gikk han helt til topps i NRKs «Stjernekamp» og sørget for at folk hjemme i stuene satt tacoen i halsen, da den småskjeggete totningen med soul i røsten klemte til i Puccinis Nessum Dorma.
 
Nå er det imidlertid julestemning som gjelder, og ifølge Knut Anders selv har det aldri vært en jul uten Alf Prøysen. Når det er sagt tør vi å håpe på at det blir innslag av tradisjonsrik visekunst, i knippet av favoritter Knut Anders har plukket ut for anledningen. Blant disse finner vi også den vakre sangen Uten deg som han skrev sammen med Lewi Bergrud til inntekt for Frelsesarmeen, i 2018.
 
Han er glad i å synge på dialekt, Knut Anders, som har et Prøysen-album (2010), et soulalbum (2013) etterfulgt av ytterligere to album (2016 og 2019) på merittlisten. Alle kritikerroste og alle på vaskeekte totning.
 
Det Norske Blåseensemble og Knut Anders Sørum gleder seg til å drysse musikalsk julestemning på høytidsstemte østfoldinger fra bygd og fra by – i en lun og vakkert julegaveinnpakket konsert.


​*Konsertene i Halden og Moss inngår i Det Norske Blåseensembles abonnementstilbud.

Lyst til å bli abonnent? Les mer her.

Medvirkende

Det Norske Blåseensemble,

Andre relaterte konserter

01_V%C3%A5rprogram-2020Kryssover_jpg
Session
Kryssover Jazzfest Moss
09.02
Moss
Kjøp billett / LES MER
Gloger
Klassisk, Session
Glogerfestspillene: TRADISJON OG SANNTID / AVSLUTNINGSKONSERT – CHRISTUS AM ÖLBERGE
25.01, 26.01
Kongsberg
Kjøp billett / LES MER
01_V%C3%A5rprogram-2020Motown_jpg
Session
Motown
04.03, 05.03, 06.03, 07.03
Halden, Askim, Fredrikstad, Moss
Kjøp billett / LES MER