Gavetips for alle

Gi bort billetter til en enkelt konsert eller abonnement på vårprogrammet vårt med 5 spennende konserter spredt utover våren.

Her er 3 av våre beste julegavetips!


1. Nyttårskonsert

Først på vårprogrammet er tradisjonen tro en feststemt nyttårskonsert med fullt orkester. Denne gangen med solist Ingeborg Gillebo og dirigenten Peter Szilvay. I tillegg har vi med oss et ungt talent fra hvert av spillestedene.

På programmet står klassiske orkesterstykker og flotte arier fra operaer og operetter. Det blir selvfølgelig også tid til prikken (eller skal vi si korken) over i-en på enhver nyttårskonsert – de populære ekstranumrene Radetzky marsj og Champagnegaloppen.

Spilles i: Halden, Sarpsborg, Moss og Fredrikstad.

Gavetips til: Foreldre, besteforeldre, venner og generelt alle som vil sette pris på en flott musikkopplevelse og en god start på året.


2. Broadway Showstoppers

Dette blir en skikkelig festkveld! Her serveres de største låtene fra de mest kjente musikalene sunget av svært dyktige sangere med fullt ensemble i ryggen. Mamma Mia, Chess, Sound of Music og The Phantom of the Opera er bare litt av det som står på programmet.

Solistene er stjerneskuddet Sanne Kvitnes og velrennomerte Espen Grjotheim.

Spilles i: Halden, Sarpsborg, Moss og Fredrikstad

Gavetips til: Nær sagt hvem som helst. Perfekt som en del av en kjæreste- eller vennekveld.


3. Abonnement Våren 2022

Vi tilbyr abonnementsløsning for konsertene våre i Halden og Moss. For kun kr 990,- (totalverdi ca. kr 1.500,-) får du 5 spennende og varierte konserter drysset utover våren.

Gavetips til: En eller flere du er glad i – og kanskje også til deg selv?