dnbe_3D_no-svart-trykk
Ledig stilling i Det Norske Blåseensemble: Obo/engelsk horn

Er du Det Norske Blåseensembles nye oboist?

Obo/engelsk horn
Det Norske Blåseensemble er et sjangeroverskridende orkester som leverer høyeste kvalitet i alle stilarter, og har spesielt fokus på å være nyskapende innenfor satsingsområdene:
Tidligmusikk 
Som Norges eldste orkester velger Det Norske Blåseensemble å fordype seg i historisk framføringspraksis med fokus på perioden fra renessansen til og med wienerklassisismen. Kombinasjonen av historiske og moderne instrumenter gir ensemblet en unik klang som gir nytt liv til velkjente verk fra denne perioden.
 
Sanntidsmusikk 
Sanntidsmusikk er musikk som skapes i sann tid, og som derfor aldri kan gjentas. Det Norske Blåseensemble har de siste årene banet vei nasjonalt og internasjonalt for ny musikk med improvisasjon som et hovedelement i uttrykket, alltid med klassiske referanser som rammeverk.
 

Dine egenskaper
Du er en allsidig og solistisk oboist som er nysgjerrig på nye oppgaver og på vår profil. Du liker å jobbe i et hektisk, ambisiøst og humørfylt miljø.
 

Arbeidsoppgaver
Arbeidet som oboist i DNBE er en 100 % utøvende jobb og du medvirker på alle våre produksjoner der partituret tilsier dette. Vi rullerer på alle oppgavene i obogruppa.
 

Vi tilbyr
Ditt arbeidssted blir i Norges eneste sivile profesjonelle blåseensemble. Du får være med på å utvikle et ensemble med høyt faglig nivå. Vi tilbyr et miljø av ambisiøse personer som synes det er viktig å ha det morsomt på jobb.
 
Søknad med CV sendes til post@dnbe.no
 
Søknadsfrist: 01.10.2017

Prøvespill: 11.11.2017 og 12.11.2017 

 

Repertoar til prøvespill 
W.A. Mozart:  Obokonsert i C dur KV 314
Første sats med kadens og andre sats uten kadens
 
Georg Philipp Telemann fantasie nr 2 i a-moll,  TWV 40:3
fra 12 fantasie per flauto solo.
 
 
 
Orkesterutdrag
Invitasjon til prøvespill samt orkesterutdrag sendes ut etter søknadsfrist. Ansettelse blir gjort på grunnlag av prøvespill og intervju. Tiltredelse etter avtale.
 
For faglige spørsmål, kontakt ingunnlien@hotmail.com
Andre spørsmål rettes til Heidi Raude, 41613209/ hr@dnbe.no
 
Årslønnen til denne stillingen er 546.000 NOK inkludert tillegg, med 6 års ansiennitet, og vi har en god pensjonsavtale.
 
Det Norske Blåseensemble holder instrumenter til sine musikere.
980x650_stian14_3
Klassisk, Annet
Haydns Trompetkonsert slik du aldri før har hørt den
LES MER
AVLYST
Annet
Avlysninger og billettrefusjon som følge av koronavirus
LES MER
eickbrygga
Session, Annet
Det Norske Blåseensemble med Mathias Eick klare for Elbjazz2020
LES MER