Kjære publikum

Oppdatert 13/12: I kveld kom Regjeringen med nye strengere tiltak for gjennomføring av arrangmenter. De nye tiltaktene trer i kraft natt til onsdag. Det betyr at tirsdagens juleshow på Sarpsborg Scene går som normalt (med max 200 i salen). For onsdagens juleshow i Blå Grotte kommer vi tilbake med infor ila onsdagen.


Tirsdag 7. desember la myndighetene frem nye regler for gjennomføring av arrangementer. Vi i Det Norske Blåseensemble er nok en gang klare til å stille opp på den felles dugnaden vi har vært en del av lenge nå.

Juleshowet i Brygga kultursal i Halden torsdag 9. desember skulle ha samlet over 300 personer. Det har vi ikke lenger lov til, siden det ikke er mulig å dele salen i kohorter på 200 personer. Det er helt uaktuelt for oss å bare la 200 av dere komme. Vi vil derfor i stedet dele publikum i 2 og spille 2 konserter samme dag.

Konsertene:

Konsert 1: Torsdag 9. desember kl. 18.00
Spilles for dere som har billetter på rad 1, 2, 3, 4, 5 og 6.

Konsert 2: Torsdag 9. desember kl. 20.00
Spilles for dere som har billetter på rad 7, 8, 9, 10, 11, 12 og 13.

Alle plassreservasjoner løses opp, og dere vil få tildelt sete når dere kommer inn i salen. Husstander og tilsvarende nære vil få sitte sammen. Øvrige plasseres med ett sete mellom.

Utover endring i tidspunkt og sete, ber vi dere om følgende:

 • Møt opp i god tid.
  Vi slipper inn publikum i kultursalen 30 minutter før konsertstart.
 • Publikum plasseres etter ankomst.
  Dere får ikke mulighet til å velge sete selv, men vi vil sørge for gode plasser til alle.
 • Husk 1 meters avstand.
  Munnbind benyttes der det ikke er mulig.
 • Er du syk, har symptomer eller nedsatt allmenntilstand, ber vi deg bli hjemme.
  Se fhi.no for mer informasjon.
 • Følg anvisninger fra våre medarbeidere i foajé og sal.

Ta kontakt om dere har spørsmål

Vi er klar over ulempene denne endringen kan medføre. Ta gjerne kontakt på marked@dnbe.no eller ring markedssjef Christer Elnes på telefon 907 44 110 om dere har spørsmål. Ta også kontakt om det er umulig for dere å møte på tidspunktet dere har fått, så prøver vi å endre det, men vi kan ikke garantere dette.

Konserten gjennomføres med mindre endringer, og refusjon for ubenyttet billett vil derfor ikke bli gitt.

Moss, Sarpsborg og Fredrikstad spilles som normalt

Konsertene i Moss 11. desember, Sarpsborg 14. desember og Fredrikstad 15. desember vil spilles som planlagt. De ulike spillestedene vil sørge for at krav og retningslinjer fra FHI blir fulgt.