Covid – 19 informasjon i forbindelse med våre konserter

Kjære publikum – vi er så glade for å igjen kunne ønske dere velkommen til konsert! Vi gjør alt vi kan for å overholde smittevernhensyn, og vi legger godt til rette for en trygg og sikker konsert. Samtidig er vi avhengig av at vi alle samarbeider for å få det til. Her følger informasjon om smittevernhensyn ved våre konserter i Brygga kultursal HaldenTider
Vi starter innslipp til salen så tidlig som praktisk mulig, ca. 30 min før start. For å minimere kø, og ansamlinger av publikum i foajeen oppfordrer vi publikum til å komme tidlig. Konsertene vil vare ca. 1 time, og det vil ikke bli pause.

Registrering
Når du er på konsert med oss, må du bli registrert med navn og telefonnummer. Dette er i henhold til FHIs retningslinjer for kulturarrangementer. Vi registrerer en person per kohort.

Bevertning
Foajébaren vil ikke være åpen. Vi serverer kaffe og vann i salen, det vil også være mulig å kjøpe drikke og snacks med seg inn i salen fra baren i Brygga Mat og Vinhus.

Under konserten
Vi oppfordrer publikum til å bli sittende på sine plasser under forestillingen, men det er selvsagt mulig å gå på toalettet. Når konserten er slutt får publikum informasjon om hvordan man skal forlate salen.  

Hva du som publikummer bør gjøre
Er du syk eller har symptomer på luftveisinfeksjoner, skal du ikke gå på konsert.
Vi minner også om viktigheten av å holde minimum én meter avstand til andre.
Du vil finne håndsprit-dispensere ved inngangen til salen – benytt deg av denne.

Ved eventuelle avlysninger vil billetter bli refundert. 
Refusjon på billetter kjøpt hos Thon Hotell Halden: Billettene refunderes hos utsalgsstedet. Her må du oppgi fullt navn, adresse og kontonummer. Ved kjøp over disk har vi nemlig ingen referanse på dette. For ytterligere informasjon vennligst ta kontakt med oss på marked@dnbe.no

Vi har også laget en kjekk liten informasjonsfilm – den kan du se her

Her kan du lese om smitteverntiltak på de andre stedene vi har konserter i høst:
Sarpsborg Scene
Blå Grotte Fredrikstad
Moss kulturhus