Det Norske Blåseensemble har inngått nytt et samarbeid med GP-Gruppen. Den første i sitt slag.  

Vi er glade og stolte over at GP-Gruppen ønsker å bli orkesterpartner. I dialog med næringslivet i Halden har vi utviklet et tilbud hvor både ansatte og kunder kommer tett på musikerne og all musikken som bor Blåseensemblet, sier Thorstein Granly, direktør DNBE.

Samarbeidet har som ambisjon å binde byens kultur- og næringsliv tettere sammen, og skape nye møteplasser for samhandling og fellesskap. Øystein Falch, administrerende direktør i GP-Gruppen, er den første som inngår et slikt samarbeid.  

Vi gleder oss til å utvide og utvikle samarbeidet med Det Norske Blåseensemble. GP er nylig resertifisert som et “Great Place to Work”, og som orkesterpartner til DNBE tror vi at vi kan bli en enda mer attraktiv arbeidsplass. Det følger av de interessante elementene som ligger i avtalen, sier Øystein Falch, administrerende direktør i GP-Gruppen.  

Kultur + næringsliv = sant

DNBE gleder seg til å dele av kunnskapen og erfaringene de besitter.  

Vi opplever at det er en genuin interesse for å høre om hvordan et orkester egentlig jobber, og hvordan andre bedrifter kan la seg inspirere, sier Granly.  

Falch følger opp med at han tror de har mye å lære av orkesteret.  

Vi gleder oss til å få et innblikk i orkesterets indre liv, og lære mer som kan være direkte anvendbart i utviklingen av både våre ansatte og GP-selskapene. Jeg er personlig stolt over at vi har et slikt orkester i byen vår. Næringslivet og kulturen er gjensidig avhengig av hverandre. Kulturen trenger næringslivets støtte. Samtidig gir kulturen tilbake opplevelser som øker byens attraktivitet, og gjennom det styrker næringslivet. Dette er vinn-vinn i praksis, avslutter Falch.