Dato Tid Sted
05.11.2021 21.30 SENTRALEN I OSLO

Fredag 5. november avslutter Det Norske Blåseensemble festivalkvelden på Nordic Wind Festival med et forrykende barokknachspiel med fullt trøkk. Her vil det både rykke i dansefoten og røske i hjerterota. Ensemblet gjestes for anledningen av den fantastiske fiolinisten Atle Sponberg.

Musikken vil hovedsakelig være fra 15- og 1600-tallet. På den tiden var det mindre forskjell på folkemusikk og kunstmusikk, noe som gjør musikken lett å like også i dag. Stykkene fremføres på en kombinasjon av historiske og moderne instrumenter, og i versjoner skreddersydd for Det Norske Blåseensemble av vår egen trompetist Stian Aareskjold. Aareskjold vil også være spillende leder.

Konserten passer for alle. Den er en gylden mulighet til å motbevise kjæresten, kompisen, eller kollegaen som ikke tror at barokk- eller renessanse-musikk er noe for dem. God fornøyelse!

Nordic Wind Festival

Nordic Wind Festival er et nytt, nordisk musikerinitiativ for å promotere blåsemusikk til et større publikum. Pilotfestivalen i 2021 byr på blant annet barnehagekonserter, konserter, mesterklasser, talentscene, nachspielkonserter og festivallounge.

Se hele programmet på nordicwindfestival.com


Dato Tid Sted
05.11.2021 21.30 SENTRALEN I OSLO