Dato Tid Sted
25.03.2022 18.00 BRYGGA KULTURSAL HALDEN
26.03.2022 13.00 BRYGGA KULTURSAL HALDEN

Fargespill Østfold 2022

Fargespill Østfold er en herlig blanding av dans og sang fra ulike kulturer, unge talenter og ekte musikkglede.

Skapt av 100 barn og ungdom

Den årlige familieforestillingen skapes av ca. 100 barn og ungdom med røtter fra hele verden, støttet av profesjonelle musikere og kunstnere. Vi er sikre på at Fargespill Østfold vil gjøre deg glad – og kanskje også gi deg litt fornyet tro på fremtiden?

«We smile in our colors, we live in our colors
The more we’re together, the more we grow stronger
We dance in our colors, we sing in our colors
The more we’re together, the more we grow stronger
»

Nå skjer det endelig! Fargespill Østfold og Det Norske Blåseensemble er stolte av å kunne presentere årets konsertforestilling, «Colors». «Colors» handler om håp for morgendagens samfunn. Den handler om å lytte, om å se og åpne seg for en ny verden. Velkommen til en unik forestilling der barn og unge fra Halden forteller sin egen historie, på sin egen måte gjennom musikk og dans som binder fortid, nåtid og fremtid sammen.

Vil du se en smakebit?

Du kan se musikkvideoen til den nylig utgitte singelen «Colors» her.

Fargespill gir deg en spennende familieforestilling av og med barn og ungdom.

Medvirkende

Fargespill Østfold

Fargespill Østfold er både et musikkensemble og en møteplass, og holder til i Halden og Fredrikstad. Prosjektet går ut på å utvikle scenekunstforestillinger i samskapning med barn og unge fra 9 til 25 år med utgangspunkt i kulturuttrykk fra hele verden. Tilbudet er gratis, og gir alle familier mulighet til å sende barna sine til en aktivitet der de unge selv kan fortelle sine historier gjennom kulturarven sin. Resultatet blir en ny og fargesprakende forestilling hvert år. Fargespill Østfold ledes av Dina og Ove Billington. Dina har jobben som kunstnerisk leder og Ove er musikalsk leder.

Det Norske Blåseensemble

Fargespill skapes i nært samarbeid med Det Norske Blåseensemble under ledelse av Tarjei Grimsby. Med røtter tilbake til 1734, kan Det Norske Blåseensemble skryte av å være Norges eldste orkester i kontinuerlig drift. Hele orkesteret består av 24 profesjonelle musikere med base i Halden. Det Norske Blåseensemble blåser gjerne nytt liv i velkjente verk fra de tidligere periodene, men gjør også årlige jazz- og showproduksjoner. Et av satsingsområdene er sanntidsmusikk – improvisert musikk på klassiske premisser. Uansett sjanger setter orkesteret pris på et godt samarbeid, og får ofte selskap på scenen av unge talenter og lokale aktører så vel som anerkjente nasjonale og internasjonale kor, solister og dirigenter.

Dato Tid Sted
25.03.2022 18.00 BRYGGA KULTURSAL HALDEN
26.03.2022 13.00 BRYGGA KULTURSAL HALDEN