Dato Tid Sted
11.12.2020 19.00 PARKTEATRET MOSS KULTURHUS
12.12.2020 19.00 BRYGGA KULTURSAL HALDEN
15.12.2020 19.00 SARPSBORG SCENE
16.12.2020 19.00 BLÅ GROTTE FREDRIKSTAD

Med bare noen dager igjen til de gode juledagene kommer på løpende bånd, inviterer Det Norske Blåseensemble til en svingende flott julekonsert av beste merke.

Vi har i år den store glede av å presentere en solist, som fra han gikk i knebukser sang energisk inn i våre ører fra den nyinnkjøpte kassetten vi endelig fikk lov til å spille med høyt volum i bilen. Børudgjengen var selve symbolet på glede, energi og entusiasme, kombinert med alvor og oppdragende tekster. Senere har flere medlemmer kommet til, tre deltakelser i Melodi Grand Prix med gode resultater har det blitt, og gutten med kortbuksene har rukket å starte på sitt livs femte tiår. Ole Børud har blitt en selvstendig mektig artist, med stor spennvidde i musikalske uttrykk, og gir alt når han nå får Det Norske Blåseensemble i ryggen under årets storslagne julekonsert.

Trompetist Frank Brodahl er spillende leder for årets tradisjonsrike konsert og kjenner Ole Børud godt; «Ole møtte jeg første gang 2002, da jeg produserte noen plater for Kjell Karlsen og hans orkester, og møtte i den sammenhengen Børudfamilien. Ole drev selv mest med heavy-metal musikk i tiden etter dette, og er en utrolig seriøs hardtarbeidende musiker som kan levere på øverste hylle uansett sjanger.»

Det Norske Blåseensemble er glade og stolte over sin hjemby Halden, idyllisk beliggende lengst sør i Viken fylke. Orkesteret ønsker å være et forbilde for lokalmiljøene der ensemblet bor og jobber, og for mange unge nye musikalske talenter er Det Norske Blåseensemblet det første møtet med levende musikk. Frank Brodahl supplerer; «Å la unge talenter være solister på våre konserter vil gi dem en boost og en forsmak på livet som artist og musiker, og med ett av landets fremste og mest allsidige ensembler i ryggen, vil dette bli en konsert de aldri glemmer.» 

På alle de fire konsertene vil ungdommelig energi og glede inspirere både musikere og publikum til nye tanker og musikalske krumspring. Oda Gondrosen er gjestesolist i Moss, Sarpsborg og Fredrikstad. I Halden er Jenny Nordheim gjestesolist.

La denne opplevelsen bringe frem gode varme minner og tanker om julehøytiden. Velkommen til en julekonsert for hele familien. 

Dato Tid Sted
11.12.2020 19.00 PARKTEATRET MOSS KULTURHUS
12.12.2020 19.00 BRYGGA KULTURSAL HALDEN
15.12.2020 19.00 SARPSBORG SCENE
16.12.2020 19.00 BLÅ GROTTE FREDRIKSTAD