Dato Tid Sted
09.09.2022 18.30 TEGLHUSET I GAMLEBYEN, FREDRIKSTAD
09.09.2022 20.00 TEGLHUSET I GAMLEBYEN, FREDRIKSTAD

Messingseksjonen i Det Norske Blåseensemble gir deg både Debussy, Grieg og Kreisler. Konsertene er gratis og en del av Kulturnatt Fredrikstad.

I blanke messingen

Under Kulturnatt Fredrikstad får du en sjelden mulighet til å oppleve den rendyrkede messingseksjonen til Det Norske Blåseensemble i fri utfoldelse. 2 horn, 3 trompeter, 3 tromboner og tuba vil gi deg karakterstykker av blant annet Debussy, Grieg og Kreisler. Dette blir både mektig, intimt, vakkert og herlig dramatisk på en gang. Konsertene er gratis, og det er bare å møte opp. Vi gleder oss til å se deg!

Program

  • Claude Debussy: Fanfare fra Le Martyre de Saint Sebastien
  • Claude Debussy: La fille aux cheveux de lin
  • Edvard Grieg: Lyrisk Suite
  • Fritz Kreisler: Drei Alt-Wiener Tanzweizen
  • Rodion Shchedrin: Humoresque a la Albeniz

Medvirkende:

Kulturnatt Fredrikstad

9. og 10. september 2022 viser Fredrikstads kulturliv seg frem på sitt aller beste. Kulturnatt Fredrikstad byr på et mylder av arrangementer, aktiviteter og opplevelser over hele byen. Som om ikke det var nok, er alle arrangementene helt gratis. Les mer om Kulturnatt Fredrikstad her.

Det Norske Blåseensemble

Med røtter tilbake til 1734, kan Det Norske Blåseensemble skryte av å være Norges eldste orkester i kontinuerlig drift. Hele orkesteret består av 24 profesjonelle musikere med base i Halden. Det Norske Blåseensemble blåser gjerne nytt liv i velkjente verk fra de tidligere periodene, men gjør også årlige jazz- og showproduksjoner. Et av satsingsområdene er sanntidsmusikk – improvisert musikk på klassiske premisser. Uansett sjanger setter orkesteret pris på et godt samarbeid, og får ofte selskap på scenen av unge talenter og lokale aktører så vel som anerkjente nasjonale og internasjonale kor, solister og dirigenter.

Dato Tid Sted
09.09.2022 18.30 TEGLHUSET I GAMLEBYEN, FREDRIKSTAD
09.09.2022 20.00 TEGLHUSET I GAMLEBYEN, FREDRIKSTAD