Dato Tid Sted
29.09.2022 12.00 BYPARKEN, HALDEN

En messingkvintett fra Det Norske Blåseensemble byr på lett underholdningsmusikk i en gratis formiddagskonsert i det nyrestaurerte godshuset, Byparken,  i Halden.

Vår messingkvintett bestående av 2 trompeter, horn, trombone og tuba fremfører et program satt sammen av lett underholdningsmusikk, ispedd gode historier. Du får blant annet høre verk av Sjostakovitsj og Winner, samt flere av Bernsteins låter fra «West Side Story».

Byparken er det 140 år gamle godshuset ved jernbanestasjonen i Halden. Det er restaurert for nesten 20 millioner kroner og stod klart for bruk nå i høst. Dette er første konserten vi holder her, og med lokalets gode akustikk og koselig atmosfære ligger alt til rette for en fin konsertopplevelse. En ekstra bonus ved denne konserten er samarbeidet med Kirkens Bymisjon, som er en viktig bidragsyter til inkludering og fellesskap i byen vår.

Konserten vil vare en liten time, den er gratis og det er bare å møte opp. Det blir enkel servering av boller og kaffe fra Kirkens Bymisjon.

Vi gleder oss til å se deg!

 

Medvirkende:

Det Norske Blåseensemble

Med røtter tilbake til 1734, kan Det Norske Blåseensemble skryte av å være Norges eldste orkester i kontinuerlig drift. Hele orkesteret består av 24 profesjonelle musikere med base i Halden. Det Norske Blåseensemble blåser gjerne nytt liv i velkjente verk fra de tidligere periodene, men gjør også årlige jazz- og showproduksjoner. Et av satsingsområdene er sanntidsmusikk – improvisert musikk på klassiske premisser. Uansett sjanger setter orkesteret pris på et godt samarbeid, og får ofte selskap på scenen av unge talenter og lokale aktører så vel som anerkjente nasjonale og internasjonale kor, solister og dirigenter.

Dato Tid Sted
29.09.2022 12.00 BYPARKEN, HALDEN