Dato Tid Sted
21.04.2023 18.00 BRYGGA KULTURSAL HALDEN
22.04.2023 15.00 BRYGGA KULTURSAL HALDEN

Fargespill Østfold 2023

Lokale barn og unge med røtter fra hele verden forteller sine historier gjennom sang, musikk og dans. Trenger du et lyspunkt i hverdagen, finner du det her.

En fargesprakende forestilling

Fargespill Østfold utvikler scenekunstforestillinger i samskapning med barn og unge fra 9 til 25 år. Tilbudet er gratis, og gir alle familier mulighet til å sende barna sine til en aktivitet. Resultatet blir en ny og fargesprakende forestilling hvert år. 

Sang, musikk og dans

Årets forestilling er den sjette i rekken, og har fått navnet «Open your eyes». Her vil nærmere 100 lokale barn og unge med røtter fra hele verden fortelle sine historier gjennom sang, musikk og dans. Vi tror at denne forestillingen vil gjøre deg glad – og kanskje også gi deg litt fornyet tro på fremtiden?

Medvirkende:

Fargespill Østfold

Fargespill Østfold er et scenekunstprosjekt for barn og unge i Halden som driftes av den ideelle organisasjonen Verdensbro AS. Prosjektet går ut på å utvikle scenekunstforestillinger i samskapning med barn og unge fra 9 til 25 år med utgangspunkt i kulturuttrykk fra hele verden. Øvelsene foregår på møteplassen i Halden Busterudgata 1 og på St.Croixhuset og Lisleby samfunnshus i Fredrikstad. Tilbudet er gratis, og gir alle familier mulighet til å sende barna sine til en aktivitet der de unge selv kan fortelle sine historier gjennom kulturarven sin. Resultatet blir en ny og fargesprakende forestilling hvert år.

Det Norske Blåseensemble

Det Norske Blåseensemble har base i Halden og består av 24 profesjonelle musikere. Med røtter tilbake til 1734, tar vi vare på historien, samtidig som vi skaper den på ny. Vi er godt forankret i det klassisk skolerte, men har også et brennende ønske om å utforske det ukjente. Blåseensemblet er mangfoldig. Det gjør oss både sjangertro og sjangerløse – alt til sin tid. Vi ønsker alltid å gjøre musikken til vår egen, og streber etter å oppnå en unik klang, og å blåse nytt liv i velkjente verk. Det være seg når vi spiller klassiske verker, sanntidsmusikk eller jazz- og showproduksjoner. Uansett sjanger setter vi stor pris på et godt samarbeid – med lokale aktører, så vel som anerkjente nasjonale og internasjonale kor, solister og dirigenter.

Dato Tid Sted
21.04.2023 18.00 BRYGGA KULTURSAL HALDEN
22.04.2023 15.00 BRYGGA KULTURSAL HALDEN