Dato Tid Sted
28.11.2020 19.00 BRYGGA KULTURSAL HALDEN
17.11.2020 19.00 PARKTEATRET MOSS KULTURHUS

Vi er i ekstase over å endelig å få spille for vårt publikum igjen, og i november inviterer vi til konserter med vårt eget renessanseband med en rikholdig meny av utvalgte perler som spenner fra det helt basalt vakre til verk det virkelig svinger av. Den røde tråden er mangfold, dette er musikk som er lett å like!

Stian Aareskjold er musikalsk leder denne kvelden og har satt sammen hele 17 forskjellige verk som alle kan oppleves på en og samme kveld. Stian sier; «vi kan ikke lenger ta for gitt at vi kan få spille konserter. Dermed tror jeg hovedsakelig den største forskjellen er gleden og tilstedeværelsen på selve konsertene. Jeg tror det merkes!»

Musikk fra flere hundreår står på repertoaret og skal vi fremheve en liten smakebit må det bli Barbara Strozzi sitt verk «Che si puo fare» skrevet for vel 350 år siden. Fire minutter med absolutt magi. En låt i sin enkleste form, 4 toner i bass gjentas i 4 minutter. Kjedelig, tror du? Å nei, melodi og akkorder gir den et moderne preg. Til sammen slår den i taket på skalaen over vakre verk. Barbara Strozzi er ikke mye spilt, men den venetianske barokk-komponisten er vel verdt å lytte til, ikke minst fordi hun er unik i sin maskuline samtid.

Dato Tid Sted
28.11.2020 19.00 BRYGGA KULTURSAL HALDEN
17.11.2020 19.00 PARKTEATRET MOSS KULTURHUS