Dato Tid Sted
19.08.2022 20.30 HALDEN TORG

Velkommen til en kveld proppfull av Stevie Wonders største hits, god stemning og full trøkk. Solist er Darryl Phinnessee , som har jobbet med alle de store. Ensemblet ledes av Stevie Wonders faste pianist og orkesterleder, Victoria Theodore. Konserten er gratis, og muliggjort med støtte fra Berg Sparebank og Sparebank1Stiftelsen Halden.

Et legendarisk program

Det Norske Blåseensemble med fantastiske gjester inviterer til ny folkefest i Halden. På programmet står legenden Stevie Wonders største låter på rad og rekke. Her får du megahiter som «Superstition», «Signed, sealed, delivered», «Sir Duke», «I just called» og «For once in my life», for å nevne noen.

Fantastiske gjester

Stevie Wonders musikk passer Det Norske Blåseensemble godt. Ekstra spennende er det at Wonders faste pianist og orkesterleder, Victoria Theodore, vil lede orkesteret. Kveldens solist er også hentet fra øverste hylle. Darryl Phinnessee har jobbet med alle de store, inkludert Stevie Wonder. Stemmeprakten hans vil sette en solid prikk over i-en.

Konserten er gratis

Konserten spilles ute på Halden Torg, som for anledningen omdannes til en hyggelig italiensk piazza. Her kan mat og drikke kjøpes og nytes. Konserten er gratis, og det er bare å møte opp. Området åpner kl. 19.00. Konserten starter kl. 20.30. Vi gleder oss til å se deg!

Medvirkende:

Victoria Theodore
Pianist og musikalsk leder

Victoria Theodore er en Los Angeles-basert pianist, sanger produsent og komponist. Hun er kjent for sitt arbeid som keyboardist for Beyoncé, keyboardist og bakgrunnssanger for Stevie Wonder, og keyboardist og sanger på 2013-versjonen av Arsenio Hall Show. Theodore er respektert for sin musikalske allsidighet og dyktighet. Debutalbumet hennes med originalmusikk, «Grateful», ble utgitt i 2015.

Bandet hennes, EnSPirits, er et samarbeidende alternativ jazz/R&B-prosjekt med multikunstner Dave Tweedie. Tidligere arbeid innen komposisjon og arrangement inkluderer den nye musikalen «MARIAN» i New York, «America the Beautiful» (Super Bowl 2019) og «National Anthem» (NFL 2020). Hun har hatt musikkregien på The Donna Summer Musical og Still Ready, og innen film og TV har hun vært pianist for den Oscar-vinnende filmen «CODA» og Stevie Wonders «Live At Last» DVD.

Darryl Phinnessee 
Sangsolist

Darryl Phinnessee er en globalt anerkjent amerikansk Grammy Award vinnende sanger, låtskriver, komponist, arrangør og produsent.

Hans unike stemme og eklektiske talent har ført til samarbeid med store stemmer som Michael Jackson, Stevie Wonder, Whitney Houston, Ringo Star, Luther Vandross, Chris Brown, Mariah Carey, James Brown, og Quincy Jones. Han har også spilt inn musikk og vært på turné med blant annet Rod Stewart, Lionel Richie, Don Henley, og Clare Fischer.

Phinnessee skrev det Emmy- nominerte tittelsporet til den kjente TVserien Frasier, og sang på showet Dancing With The Stars i syv år. Darryl spiller for tiden inn soloplate, og gleder seg til å fremføre Stevie Wonders sanger med Det Norske Blåseensemble i Halden.

Det Norske Blåseensemble

Med røtter tilbake til 1734, kan Det Norske Blåseensemble skryte av å være Norges eldste orkester i kontinuerlig drift. Hele orkesteret består av 24 profesjonelle musikere med base i Halden. Det Norske Blåseensemble blåser gjerne nytt liv i velkjente verk fra de tidligere periodene, men gjør også årlige jazz- og showproduksjoner. Et av satsingsområdene er sanntidsmusikk – improvisert musikk på klassiske premisser. Uansett sjanger setter orkesteret pris på et godt samarbeid, og får ofte selskap på scenen av unge talenter og lokale aktører så vel som anerkjente nasjonale og internasjonale kor, solister og dirigenter.

Dato Tid Sted
19.08.2022 20.30 HALDEN TORG