Dato Tid Sted
20.01.2022 19.00 BRYGGA KULTURSAL HALDEN
21.01.2022 19.00 SARPSBORG SCENE
27.01.2022 19.00 PARKTEATRET MOSS KULTURHUS
28.01.2022 19.00 BLÅ GROTTE FREDRIKSTAD

De største låtene fra de mest kjente musikalene sunget av solide Espen Grjotheim og stjerneskuddet Sanne Kvitnes. I ryggen har de fullt orkester fra Det Norske Blåseensemble. Dette blir en skikkelig festkveld!

Noen musikalnumre har en helt spesiell innvirkning på publikum. Enten det er en følelsesladet ballade eller et fyrverkeri med fullt orkester, er fellesnevneren den samme. Applausen vil ingen ende ta, og gåsehuden nekter å legge seg. På denne konserten får du disse høydepunktene fra kjente musikaler som «Mamma Mia», «Chess», «Sound of Music», «Panthom of the Opera» og «Les Misérables» – på rad og rekke.

Bejublede solister og stort orkester

I likhet med kveldens numre, har også solistene høstet store mengder jubel. Espen Grjotheim har lenge vært en av landets mest kjente og kjære musikalartister. Fra Jesus i «Jesus Christ Superstar» til Phantom i «The Phantom of the Opera», det finnes knapt en hovedrolle Grjotheim ikke har hatt og gjort med stor suksess.

Stjerneskuddet Sanne Kvitnes er i starten av det som er spådd å bli en stor musikalkarriere. Hun stormet inn på musikalscenen våren 2020 til strålende kritikker, da hun på kort varsel steppet inn en av hovedrollene i «Chess» på Folketeatret. Prestasjonen sikret henne også prisen som årets musikalartist.

Fullt orkester fra Det Norske Blåseensemble tilfører både ekstra nerve og trøkk. Her er det bare å sikre seg billetter og begynne å glede seg!

Espen Grjotheim

Espen Grjotheim har medvirket i en lang rekke scene-, musikk- og tv-produksjoner, og er kjent som en allsidig artist med en svært mangfoldig karriere. Han har hatt bærende roller i flere av de aller største musikkteateroppsetningene i Norge, blant annet som Norges første Phantom i «The Phantom Of The Opera», men også i «Mamma Mia», «We Will Rock You», «Chess», «Les Miserables», «Kristina från Duvemåla», «Fame», «Jesus Christ Superstar», «La Cage Aux Folles» og «I Blanke Messingen». Grjotheim portretterte Amy Winehouse i teaterkonserten «27 The Club» og spilte rollen som Serge i Yasmina Reza ́s «Kunst». Han var også å se i showkonsertene «Vi elsker Abba» og «Store Norske» på Edderkoppen Scene.

Espen har medvirket i flere forestillinger utenfor Norge, blant annet i Tyskland og Storbritannia. Han er kjent som vokalist i bandet Secret Garden, og har vært med på flere av deres innspillinger og turneer, både nasjonalt og internasjonalt. Espen ble nominert til norsk musikkteaterpris i både 2015, 2016 og 2019, og mottok BroadwayWorlds regional award for «Best actor in a musical» i 2018.

Sanne Kvitnes

Skuespilleren, sangerinnen og tekstforfatteren Sanne Kvitnes, regnes som et av musikalscenens nye stjerneskudd. Hun startet å jobbe i ung alder, men tilbrakte også et halvt år ved London Acadamy of Music and Dramatic Arts, for å studere Shakespeare. Hun har tidligere medvirket i blant annet «Den Hvite Dame» som Penelope, «Soot Spelet» som Inger-Marie Soot, og vært en del av ensemble i «Sound of Music» ved Folketeateret. I 2021 gjorde hun brakdebut i «Chess» på Folketeateret, i rollen som Florence Vazi – en rolle hun vant «Årets musikalartist» for under Musikkteaterprisen 2021. Denne julen vil hun være aktuell i TV2s nye julesatsing «Julestjerna».  Utenom scenen skaper og deltar hun på forskjellige konserter, hun skriver eget materiale – både musikk og større prosjekter, og jobber som oversetter og dubber for SDI Media.


Dato Tid Sted
20.01.2022 19.00 BRYGGA KULTURSAL HALDEN
21.01.2022 19.00 SARPSBORG SCENE
27.01.2022 19.00 PARKTEATRET MOSS KULTURHUS
28.01.2022 19.00 BLÅ GROTTE FREDRIKSTAD

*Konserten er inkludert i abonnementet for vårsesongen 2022 i Halden og Moss