En digital konsertserie fra Det Norske Blåseensemble

Vi i Det Norske Blåseensemble er stolte og glade over å kunne presentere Halden Sessions. Halden Sessions er en digital konsertserie som skal spilles inn i «Studio Brygga», ett nyopprigget studio i Brygga kultursal Halden. I ukene frem mot sommeren skal vi gjøre vårt beste for å glede publikum med digitale konserter i alle sjangre, fra barokk til pop.

I denne spesielle nye hverdagen var det viktig for oss i DNBE å opprettholde aktivitet og ikke la musikken stilne. Med god hjelp fra profesjonelle aktører innen tv-produksjon har vi fått «Studio Brygga» på fote. Vi har allerede spilt inn en konsert, og det skal spilles inn en ny konsert hver uke i tiden frem mot sommeren, Vi har valgt å legge opp produksjonene med kun deler av ensemblet tilstede samtidig for å sikre at nasjonale retningslinjer for smittevern overholdes.
Vi vil være trygge på at vi bidrar til den nasjonale dugnaden samtidig som vi oppfyller vårt samfunnsoppdrag.

Vi har også opprettet en ny kanal; dnbeplay.no for å gi dere enkel og god tilgang til konsertene våre. Her kan alle konserter vi har publisert oppleves når du vil – hvor du vil!😁

VELKOMMEN TIL KONSERT!