To bunnsolide navn fra den norske jazzscenen

Snart skal vi holde vår første konsert i 2022 med fullt ensemble. 10. og 11. februar gjestes vi av saksofonist og komponist Marius Neset og multitalentet Erlend Skomsvoll. Sammen vil vi gi deg både fengende rytmer og leken jazz. Programmet består av musikken til Neset, som for anledningen er tolket av Skomsvoll.

Spilles i Moss og Halden

Torsdag 10. februar kommer vi til Parkteatret i Moss Kulturhus, og dagen etter spiller vi hjemme i Brygga Kultursal i Halden. Vi gleder oss, og håper å se deg i salen!

Foto: Veronica van Groningen

Spektakulær saksofonist og komponist


Marius Neset har raskt etablert seg som en av landets mest internasjonalt kjente og anerkjente jazzmusikere. I 2016 var han den eneste europeeren på listen da amerikanske DownBeat kåret de 25 viktigste unge jazzmusikerne for fremtiden.

I tillegg til å være en helt spektakulær saksofonist, er Neset også en spennende komponist. På denne konserten får du oppleve begge sidene av ham.

Tolket av multitalentet Erlend Skomsvoll

For å gjøre kvelden komplett, er musikken til Neset for anledningen tolket av Erlend Skomsvoll, som også vil være spillende leder.

Skomsvoll er en prisbelønt jazzmusiker – pianist og tubaist, komponist, dirigent og arrangør. Han har hele livet hatt en stor nysgjerrighet og glede over mange musikalske stilretninger, og denne gangen er det den moderne jazzen som har fått et nytt blikk.

Foto: Veronica van Groningen

30 % rabatt på Kryssover Jazzfest

I Moss er dette åpningskonserten på årets Kryssover Jazzfest. Kjøper du billetter til minst 3 av festivalens 4 konserter, får du hver konsert for kun 200 kroner stykket.

Les mer og kjøp her

Det står flere spennende konserter på programmet

Noen av oss får også pakke kofferten, når vi skal spille i både Oslo, Trondheim og Bergen.