Sanntid med Florian Weber i Bergen og Oslo

Sanntidskammergruppa pakker kofferten og legger ut på veien. Onsdag 16. februar spiller de på Sardinen USF i Bergen. Torsdag 17. februar står Kulturkirken Jakob i Oslo for tur. Med seg på lasset har de den fantastiske tyske jazzpianisten Florian Weber. Er du i nærheten? Da håper vi at du også tar turen.

Et prosjekt i øyeblikket

Sanntid er musikk som blir til i øyeblikket. Vi i Det Norske Blåseensemble er trolig det eneste ensemblet i verden som improviserer hele konserter på klassiske premisser.

Prosjektet startet helt tilbake i 2009, og har ført til en rekke ulike konserter med alt fra noen få musikere til hele ensemblet. Siden 2013 har vi også vært så heldige å ha dyktige Geir Lysne som kurator.

Alle sanser gleder seg

Å være på sanntidskonsert må rett og slett oppleves. Vil du ha en liten smakebit på hvordan det føles? Du kan lese en publikummers opplevelse av det her. Da med de samme musikerne, men Michael Wollny som pianist.

Glimt av sanntid

Følger du oss på Facebook? Der har vi nylig startet serien «Glimt av sanntid», hvor du får du en liten sekvens med friklassisk improvisasjon hver måned.

Følg oss på Facebook

Fantastiske Florian Weber

Den tyske jazzpianisten og komponisten Florian Weber er allerede godt etablert som en internasjonal stjerne. Det velfylte premieskapet hans er bare et av bevisene på talentet hans. På scenen og i studio har han jobbet med enorme navn som Tomasz Stańko, Michael Brecker, Pat Metheny og Albert Mangelsdorff.

For første gang med Det Norske Blåseensemble

Dette er første gang vi i Det Norske Blåseensemble får muligheten til å samarbeide med Florian Weber. Det gleder vi oss masse til, og vi håper å få dele øyeblikket med deg i Bergen eller Oslo!